Skriv ut den här sidan

Leveranssätt och tider

Beroende på vilket hjälpmedel du har kan du få det på olika sätt. Du och din förskrivare kommer överens om hur hjälpmedlet ska levereras och förskrivaren registrerar det i beställningen.

Det kan hända att du får delleverans av de hjälpmedel du beställt, om så kommer resten av dina beställda produkter att levereras så snart som möjligt.

Många har hört av sig och önskar kunna hämta sina hjälpmedel inom sortimenten förband och sårvård, näring samt inkontinens på utlämningsställe. Idagsläget är det inte möjligt, men vi arbetar aktivt för en lösning på detta. Vi hoppas att vi inom en snar framtid ska kunna erbjuda utlämningsställe som leveranssätt för samtliga våra sortiment. 

Näring, inkontinens, förband och sårvård

Dessa produkter levereras hem till dig som patient då det ofta är stora skrymmande paket. Du kan välja att få dem levererade innanför din dörr eller innanför eventuell port. 

Vill du ha leverans innanför dörr är det viktigt att vi kan nå dig och komma överens om när du vill att vi ska leverera. 

Se alltid till att dina kontaktuppgifter och eventuell portkod är rätt - så vi kan komma i kontakt med dig inför leverans! 

Diabetes och kompression

Dessa förbrukningshjälpmedel skickas alltid hem till dig per post. Diabetesartiklar skickas alltid direkt till närmaste utlämningsställe, för att säkerställa att artiklarna förvaras i en rätt miljö. Kompressionsartiklar skickas i brev och är förpackningen för stor för ditt postfack/brevlåda kommer vår distributör att lämna en avi och du får hämta ditt paket på närmaste utlämningsställe.

Tänk på att du behöver legitimation för att hämta ut ditt paket från ett postombud.

Leveranstid

Har du hjälpmedel som ska levereras och bäras in innanför din dörr eller din port kommer leverans att ske på en vardag klockan 8-16.30. Har du angivit att du önskar telefonavisering, kommer vår distributör att ringa dig före leverans för att komma överens om en leveransdag.

Post och paket levereras på vardagar från vår distributör till PostNords utlämningsställe. Se information från ditt utlämningsställe för aktuella öppettider för uthämtning av post och paket.