Innehåll

Syftet med dagen är att fördjupa oss i hjälpmedelssortimentet för patienter som är trackeotomerade eller laryngektomerade samt ge en inblick och tillfälle att ställa frågor om regelverket, Hjälpmedelsguiden och Beställningsportalen.

Regelverket för förskrivning och Hjälpmedelsguiden kommer att presenteras av Hälso- och sjukvårdsförvaltningens handläggare för Förbrukningshjälpmedel i hemmet, Elizabeth Knudsen.

Nationellt respiratoriskt centrum kommer att demonstrera hur andningsutrustning och tillbehör kan användas, genom att instruera och visa det på en docka. Vi kommer även att få kunskap om rengöring och bytesfrekvenser.

Produktvisning från produktleverantörer för det publicerade sortimentet av artiklar för andningsvård.

Beställningsportalen kommer visas och vi kommer ge tips och råd, för att förenkla processen från förskrivning till leverans.

Under eftermiddagen bjuds på fika.

Anmälan är öppen till och med 25 februari 2019.

Anmälan

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Förnamn på dig som ska gå utbildningen (*obligatorisk uppgift)
Efternamn på dig som ska gå utbildningen (*obligatorisk uppgift)
Arbetsplats (enhet)
Telefonnummer (*obligatorisk uppgift)
E-post (*obligatorisk uppgift)
Övrig information som FHH behöver känna till (exempelvis allergier)
 
Jag accepterar att informationen jag lämnar kommer att sparas av Förbrukningshjälpmedel i hemmet. Du kan enkelt avregistrera dig genom att kontakta oss.
 
  Har du klickat på "Skicka" men inte fått meddelande "Tack för din beställning" - kontrollera att formuläret är rätt ifyllt.